A Review Of κυπαρισσια διαμονη
A Review Of κυπαρισσια διαμονη
Blog Article
Αν και τα κυπαρίσσια μπορούν να μείνουν χωρίς πότισμα για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να τα ποτίζουμε τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.
Δείτε έναν ακόμη προορισμό δημοφιλή στους επισκέπτες μας.
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο που βρίσκεται στην είσοδο της Χώρας.
Στεριά στον ορίζοντα δεν υπάρχει –πέρα μακριά, στη νοητή ευθεία βρίσκεται η Μήλος, αλλά όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να τη διακρίνεις.
Αυτά τα κουκούλια μπορούν να βρεθούν στα κλαδιά των κυπαρισσιών και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά τρεφόμενοι από το φύλλωμα του δέντρου.
Το κοινό ή αειθαλές κυπαρίσσι είναι ένα κωνοφόρο δέντρο που συναντάμε σε πολλές περιοχές της νότιας Ελλάδας να φυτρώνει μόνο του, ιδανικά προσαρμοσμένο στο κλίμα πολλών μεσογειακών χωρών όπως της Κύπρου, του Λίβανου και της Ιταλίας.
Για την πρόληψη των προσβολών, συνιστάται να κλαδεύετε τα προσβεβλημένα κλαδιά και να τα καταστρέφετε.
Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, ιδανική αν θέλετε να συνδεθείτε με την φύση και την άγρια ομορφιά.
Μπορούν να αναπτυχθούν σε διάφορους τύπους εδαφών, όπως αμμώδη, αργιλώδη και αργιλώδη εδάφη, αλλά δεν ανέχονται εδάφη που είναι σταθερά υδαρή.
Το Κάστρο των Κυθήρων από το Καψάλι (φωτογραφία: Κορίνα Γεωργίτση)
Σε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό, θα εξερευνήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το μεγαλοπρεπές δέντρο, από την ιστορία και την πολιτιστική του σημασία μέχρι τα πρότυπα ανάπτυξής του και τον οικολογικό του ρόλο. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά!
Η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Ο δρόμος σε πολλά σημεία είναι στενός και περνάει μέσα από μεγάλα φαράγγια. Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε ν' ακολουθήσετε για να φτάσετε στο Κυπαρίσσι.
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Μόνο που το here υπέροχο αυτό σκηνικό συναντάται στους πρόποδες του Πάρνωνα και στην υδάτινη αγκαλιά του Μυρτώου.